Olen nyt päivissä ihan sekaisin, mutta maanantaina taidettiin käydä Niinan tiimin kanssa aksaamassa. Mukaan otin omat kaaret ja niillä keppejä. Ensin keppejä hypyn kautta namilla palkaten, kaikki toistot menivät hyvin. Sitten Niina kuvasi ja otin pallon käyttöön. Joka kerta kun aloin kesken keppien kaivamaan palloa niin Gimma hyppäsi kaaren yli.. Onneksi asia ratkesi niinkin yksinkertaisesti kuin että pidin palloa kädessä, jotta sitä ei tarvitse kaivaa. Tein lähetyksiä eri kulmista ja vinosta. Ajatuksena oli laittaa video myös tänne esille, mutta kamera on laittanut sen QuickTime-muotoon. Tällöin en pysty sitä Movie Maker:llä muokkaamaan.. Itselle on puoli voittoa nähdä sitä omaa suhimista ja ymmärtää miksi koira menee välillä ihan minne sattuu.. No kuitenkin otettiin myös radanpätkää ja se meni vähän vaihtelevasti. En osaa ohjata ja menen paniikkiin => käsillä sohiminen vaan pahenee.. Lopuksi vielä keinua. Jännitin, koska viimeksihän siinä tapahtui pieni kämmi. Olin aivan yllättynyt kun keinu meni todella hyvin (saisi vielä juosta pidemmälle, nyt etujalat juuri kontaktin alussa). Hienosti juoksee keinulle, pysähtyy käskystä ja poistuu luvalla. Mitään jännitystä ei ollut muuta kuin minun taholta.  Nyt vaan työstämään loppuun asti juoksua!

Kotona ollaan harjoiteltu 2on2off kontaktia portailla ja olen alkanut liittämään sanaa "kii". Todella hyvin Gimma osaa ottaa kontaktin jo portaissa, katsellaan miten käy kun alan sitä muualla ottamaan..

Eilen käytiin tokottamassa Malminkartanossa ja ihan ok:sti meni. Paikallamakuussa (olin 2minuuttia piilossa) oli siirtänyt toista takajalkaa. Seuraamisessa (otin videon) aluksi meni hyvin, mutta kun tein pitkän suoran niin loppu on poikitusta. Käännökset meni hyvin. Mielentilaan olen tyytyväinen! Seuraamista ei vaan saisi treeniä yhtään yksin, mutta miten se on mahdollista..? Sitten ruutua x3 (alustalla, ilman, alustalla), kaikki meni tosi hienosti. Luoksetulossa otin ensin läpi, sitten stopilla (viimeiseksi vielä läpi). Stoppi oli mielestäni tosi hyvä vaikka vauhti oli kova. Kaukkarit toimi myös hyvin. Otin normimatkalta ja sitten yhden istumisen pitkältä matkalta. Yhtään ei juminnut. Lopuksi hyppy, joka meni muuten hyvin paitsi paluun perusasento on vino. Tämä on meillä ongelma, jota pitäisi jotenkin alkaa työstää kunhan keksi miten. Varmaan pitäisi auttaa sitä vahvemmin..?

Minun viestikuume sen kun pahenee... Mistä revin sen toisen pään..?!?

Sain videon sittenkin siirrettyä, mutta en pysty käsittämään miksi se näyttää tuolta...ei se tekovaiheessa tuolta näyttänyt.. No kuitenkin, tuolta meno näyttää nyt...