Tosiaan keskiviikon tokot jäi työmatkan takia välistä, mutta torstaina otin sitten lähitiellä vähän tokotusta. Ensin seuraamista, enemmän ja vähemmän painaa. Pidän nyt lelua vasemmassa kädessä, joten palkka tulee nyt systemaattisesti Gimman vasemmalta puolelta takaviistosta (olenhan sinne yrittänyt aina palkan suunnata, mutta jos olen liian hidas niin koirahan ehtii kiepsauttaa itsensä yms.). Saatiin myös ok suorituksia. Tehtiin myös jäävät, seisominen oli erinomainen, maahanmeno hidas. Pysyi hienosti paikallaan vaikka käpyttelin paluumatkalla reilusti kauas koirasta.

Luoksetulon pysäytys tehtiin kokeenomaisesti. Stoppi vähän valui. Palkkasin Geen kädestä. Ei varmaan sinänsä hyvä, mutta halusin sen loppumatkan luo laukkaavan kovaa. Pitäsi varmaan harjoitella myös luoksaria lyhyeltä matkalta, koska herkästi Gimma silloin pikaravaa luokseni (näyttää tyhmältä kun ensin laukkaa kovaa, pysäytyksen jälkeen ravaa..).. Silloin ei olisi varmaan vaaraa että pilaan luoksarin pysäytyksen.

Sitten viskoin lelua. Nätisti pysyi, joten otin kapulan. Ja Gimma pysyi istumassa!! Nouto nopea eikä suukaan käynyt. Tähän tilaan ei saa tuudittautua, mutta näyttää siltä että ongelma on purkautumassa.

Kakeja pitäisi alkaa työstämään uudestaan oikein olan takaa, jotta ne saataisiin yhtä hyvään malliin kuin vähän aikaa sitten. Treenaamattomuus näkyy jumituksena..

Omistajalla viikonloppu sujui Agin SM-kisoissa. Lauantaina katseltiin Minnan kanssa joukkuekisat. Illalla mentiin aksaamaan Minnan, Niinan ja Paven kanssa. Gimma oli ihan pätevä, tosi energiaa oli vaikka mulle jakaa. Hienosti Gimma juoksi jalkaani päin, joten jalka on vähän mustana ja kipeänä. Päälimmäisenä jäi mieleen, että panikointia voisi olla vähemmän. Hullulla panikointi roiskinnalla ei saa mitään järkevää aikaiseksi. Kiitos Minnalle coutsaamisesta!

Sunnuntain yksilökisat oli hienoa katottavaa. Maxien rata oli tosi haastellinen, sellainen SM-radan minusta pitäisikin olla. Finaalirata oli sen helpomman oloinen, tosin ihanneaika näytti olevan aika tiukka. Sunnuntaina isäntä tuli paikalle Gimman ja Toukon kera. Kummatkin sai Hurtan valjaat, jotka olivat kisoissa alennuksella. Hyvä kun Toukkikselle katsottiin ensin valjaat niin myyjä kysyi saako koiraan koskea. Sanottiin, että kyllä niin se alkoi laittamaan Toukolle valjaita. Gimman kohdalle näkyi kun myyjä (sekä asiantuntija joka katsoi vielä valjaiden istuvuuden) oli aika varovainen. Kysyttyään saako koskea niin hän alkoi hyvin varovasti käsittelemään Gimmaa. Belggarien maine näkyi...tosin ei mikään ihme. Todistettiin Minnan kanssa katsomossa kun eräs belggari yritti näykkästä lasta niin omistaja kaikessa viisaudessaan nykäsi vaan koiran ja jatkoi radan katselemista. Ei edes kysynyt lapsilta sattuiko tms. Ihan käsittämätöntä käytöstä! Touko sai myös kävellä ympäri myyntialuetta ja Toukkis oli reipas. Minnakin totesi, että eihän se mikään Eikka ole. Reipas ja iloinen miäs.