Gimma on voinut pääosin ihan hyvin. Tiistai aamusta Gimma söi ruokansa huonosti (näytti että nieleminen ei ole mieleistä), mutta onneksi sen jälkeen ruokahalu on ollut kohtuullinen (ei ahmi, mutta syö ruokansa). Ruoka on edelleen soseutettua, mukana on jo soseutetun nappulan ja piimän lisäksi jauhelihaa, jota käytiin ostamassa Murren Murkinasta. Paikalla on Gimman lempparimyyjä, mutta onneksi Gee suostui lähtemään vielä minun mukana kotiin.  Mukaan tarttui myös jauhettua lohta (meillä suurta herkkua), Lihaluu-Mixiä, Voima-Mixiä, jotain sisäelinseosta ja treeninameiksi Broilerin kivipiiraa. Sitten kun Gimma on terve haen kunnon ydinluut niille vielä.

Kipulääke on jo tosiaan lopetettu ja pelkällä antibiootilla mennään. Eilen Gimma pääsi mukaan töihin...tosin aamun oli autossa. Menin kahvipöydässä kertomaan, että Gimma on autossa, jotta pääsen tekemään kunnon päivän töitä (isäntä lähti töistä suoraan seisojien kera kohti Savoa). Esimieheni on hyvin eläinrakas niin hän vaati, että Gimma on tuotava sisälle. Vähän se toki mietitytti tuoda Gimmaa Maa- ja metsätalousministeriöön ( ), mutta hyvin likka viihtyi. Esimies kävi välillä varastamassa Gimman ("Tule nyt tänne katsomaan mitä täällä on..") ja silittäjiä riitti. Gimma taisi olla hyvin tyytyväinen asemaansa. Osastolla on aikaisemmin ollut sihteerin Selma kääpiösnautseri, joten Gimma lainasi Selman petiä ja kuppia. Hyvin se manuaali mahtui käppänän petiin. Olen kyllä tosi tyytyväinen, miten Gimma nukkui tosi nätisti ja lunkisti vaikka paikkani ole ns. välihuone (josta on kauttakulku kahteen toiseen huoneeseen). Ihan kyljelleen pisti maaten ja veti sikeitä...eli aivan ministeriainesta...ei ainakaan stressaa herkästi...

 

Vähän tämä on pieni peti...

 

...mutta jos oikein kerälle menen niin hyvinhän tähän mahtuu!

 

Pari kertaa Gimma köhi työpäivän aikana, joten olen lenkitkin ottanut remmissä. Tosin tänään käytiin pellolla, ensin pienempi pyörähdys ja sitten vähän isompi. Köhimistä ei esiintynyt yhtään, joten uskallan nyt varmaan kokeilla huomenna mennä ihan vapaana sitä juoksuttamaan. Agi onneksi siirtyi torstaille, joten uskon ja toivon, että pääsemme seuraaviin reeneihin.

Niin ja nyt kun ollaan niin doupattuja niin jatketaan samalla linjalla...varasin Gimmalle luustokuviin ajan ensi perjantaiksi. Tou the mään tulee myös mukaan (ja kaverin Väinö thö setteri). Kaikilta kuvataan selkä, lonkat ja kyynäreet. Vähän jännää jo etukäteen..

Kisojakin on tullut katseltua, ainakin pari avoimen luokan kisat varaan.. Niistä enemmän kun paikat saadaan varattua.

 

 

Ja terveisiä vaan nimimerkille Elina, joka kommentoi niin taitavasti blogiini:

Elina kirjoitti 25.08.2010 - 12:14

Kannattaa muuten katsoa tarkkaan mille tuomarille vie koiran. Jos koira on hyvin epätyypillinen rodun edustaja, näyttelyssä se voidaan "poistaa rodusta".

Vaikka niitä hyllyjä keräisin vielä tämänKIN jälkeen niin se ei Gimman rotuun tule vaikuttamaan. Mielenkiintoinen ajatusmaailma sinulla. Aika monet käyttökoirat ovat jakautuneet eri linjoihin, jotka eivät muistuta toisiaan, mutta se ei tee esim. tässä tapauksessa käyttölinjaisesta koirasta sekarotuista.