Isäntä lähti "omien" koiriensa kanssa mökille torstai aamuna niin me tytöt jäätiin kahden kotiin. Torstaina käytiin päivällä pyöräilemässä. Silloin oli ensimmäinen kuuma päivä ja tietty päiväsaika, Gimma oli ihan vauhti pois. Lönkytteli ihme sunnuntaijuoksua pyörän vieressä, välillä jopa takasuunnassa. Vettäkin meni kiitettävästi matkan aikana (yleensähän Gimma ei oikein malta juoda kun pitäisi mennä jo..). Bonuksena kaupan päälle eräältä pihalta meinaisi pari koiraa hyökätä Gimman päälle. Hyppäsin tietty pois pyörän selästä ja nykäsin Gimman siinä samalla viereeni. Koirat pysähtyivät onneksi (ilmeisesti pyörän kaatuminen peräytti ne/minun huuto). Ketutti kiitettävästi, on sitten pakko pitää tuollaisia vapaana kun niistä näki kilometrin päähän että ovat valmiita sinkoomaan mihin sattuu.. Lenkin kokonaispituus oli 7,2km. Lenkki oli pääosin asfalttia. Vähän jänskää tuo saatu paikka AD-kokeeseen, koska koiran kunnon pitäisi se kestää, mutta jos on näin kova helle niin voi olla että keskeytys tulee eteen. No toivottavasti silloin vaikka sataisi vettä..

Perjantaina tehtiin iltalenkki järven rannalle ja Gimma pääsi uimaan. Eipä ole likan uimainto mihinkään kadonnut..ja minä kun joskus epäilin, että alkaako tuo koskaan uimaan (kun ei siis heti tajunnut kun näki meren, että siellä pitäisi uida..hyvä minä.. ). Tuolla paikassa mistä video on ei ole kunnon rantaa, vaan veteen pitää hypätä ja ylöstulossa pitää ponnistaa kun jalat ei osu maahan. Eipä näytä haittaavan!

 

Lauantai aamusta Niina pyysi meitä agiliitaaman mukaansa ja totta kait me suostuttiin! Hyvän syyn vuoksi voi aina herätä aikaisin. No päästyämme kentälle se oli varattu eli se siitä. Onneksi lähellä on hyvät lenkkimaastot niin suunnattiin niille. Gimma pääsi privaatisti juoksemaan Väiskin ja Paven kanssa. Illalla vielä suunnattiin iltauinnille. Metsässä tuli vastaan pari lihavaa naista ja niille piti sitten pöhistä...taitaa olla likka vähän sekaisin (valeraskautta?). Muutenkin on pientä takakireyttä ilmassa selkeästi; ridge on herkästi esille toisille koirille (ja niitä yritetään kyylätä ) ja Väiskin kanssakaan Gimma ei hirveästi leikkinyt vaikka Väiski aktiivisesti "kiusasi" Gimmaa.

Tänään taas aikainen herätys ja uusi yritys agikentälle. Nyt kenttä oli vapaa niin päästiin treenaamaan. Otin Gimmalla samaa sarjaa mitä tehtiin treeneissä (5 estettä, kuusi askelta per väli). Niina piti palloa ja vahti ettei varaslähdöistä tule palkkaa. Nyt Gimma kunnostautui välillä hyppäämällä pari viimeistä estettä yhdellä kertaa yli. Onneksi olin lukenut Caniksen edellisenä iltana ja siellähän oli juttua juuri tästä hypyttämisestä. Niina meni pallon kanssa toiseksi viimeisen esteen väliin ja pari toistoa näin. Ja homma alkoi pelittämään. Lopuksi Niina oli taas koko sarjan päässä ja kaikki esteet hypättiin kiltisti. Lopuksi käytiin vielä uittamassa koirat. Gimma oli ihan huumassa ja olihan nyt myös muita kepintavoittelijoita niin piti toimia nopeasti, jotta keppi päätyi itselle. Ja nopeahan se oli! Nyt on kotona väsynyt koira!

 

Väsy