Nyt ollaan kunnostauduttu leikin saralla. Lenkillä ollaan leikitty kahdella kepillä. Hienosti irrottaa, vaikka sitä ei olla paljon harjoiteltu. Kauaa en keppiä heittele, koska pellolla on lunta Gimman vatsaan asti.. Kepin heittäminen on kivaa, koska koen sen olevan mitättömämpi kuin esim. patukka.

Kerran pari(-pari) päivässä leikitään patukalla. Ihan lyhyitä leikkeja, annan Gimman voittaa melkein heti vastustuksesta. Lisäksi matka on lyhyt, jotta palautus tulisi mulle. Ihan mielettömän kivaa kun taas leikkiminen tuntuu ihan kivalta. Toivottavasti näin jatkuu ja jossain vaiheessa saisin Gimmasta kunnolla patukan palauttavan ja lisää vielä vastustavan koiran.

Nyt huomaa, että tosiaan on jokin vaihe menossa. Pimeellä Gimmalta nousee tosi herkästi karvat ja jos joku ihminen tulee vastaan niin sille on pakko sanoa pöhistä. Jopa naapurille joka käveli parkkiksella sekä naiselle jolla oli paksu turkki päällä. Kun ihminen saapuu viereen niin tuo on taas niiiiiin kaveria (niin kuin ennenkin). Ehkä jopa saattaa vieraita miehiä mielistellä.. No toivottavasti tämäkin tästä taas menee ohitse.

Vapaana tuo vielä ei ole alkanut juurikaan kokeilemaan, tosin tosi tiukkoja tilanteita ei ole tullut. Kerran hiihtäjä oli noin 20 metrin päässä meidän takana niin silloin Gimma mietti, että totteleeko emäntää vai ei, mutta teki onneksi oikean valinnan.

Tänään mennään katsomaan joko löytyisi koiraverkkoa autoon, miksiköhän?? Joo ja lopuksi on pakko kertoa meidän pikku ihqu pihqu nuijan yötouhuista..mä olen herännyt pari kertaa siihen, että alhaalta kuuluu ääniä. No sain sitten selville mitä se on, tämä neropatti oli keksinyt, että kun hän on nyt iso niin aloittaa syömään oven karmeja uudestaan (tämä oli siis juttu silloin kun hampaat lähti). Voitte uskoa kun heräsin viime yönä rouskinta ääneen niin isäntäkin oli saada sydänkohtauksen kun yläkerrästä kiekasin EI, PERKELE! Ja sitten juoksua alakertaan ja pieni keskustelu mitä sitä tuli tehtyä. No chili-pakkelit uusitaan niin kelpaa Gimman maistella karmeja sen jälkeen.. Mistä sen tuonkin keksi, ja yöllä... Nuija..