Eilen käytiin isännän kanssa uimassa Vaakkoissa. Niina on kyllä näyttänyt meille niin buenon paikan, kiitos siitä! Taaskaan siellä ei ollut ketään ja koirat sekä me saimme pulata rauhassa. Mitään leluja ei otettu mukaan, koska Toukkiksella on räkimisongelma (tuo lelun => räkäsee sen => odottaa ihan koomassa, että uusi lelu lentää), joten noudot tehdään sillä vain yksin. Nätisti sekä Toukkis ja Gimma osasi uida vaikka pari kertaa sain vedet silmille kun Gimma tykkää hypätä rannasta. Se hyppää välillä tosi lähelle, onneksi ei kuitenkaan päälle. Tuonne varmasti suuntaamme vielä uudelleen! Takaisintulomatkalla Gimma pulahti erääseen toiseen lampeen ja se oli ihan humusta täynnä. Pannasta sen nykäsin takasin rannalle kun siinä puurossa uiminen näytti aika raskaalta.

Kotona otin vähän illalla tokotusta. Hyppyä joka sujui joka kerta hyvin. Hypyssä on tärkeä muistaa oma sijoittuminen niin ei tartte antaa takaisintulossa vartaloapua. Jäävissä taas pari kertaa istui maahanmenon.  Tätä täytyy muistutella kunnolla, muuten jäävät olivat hyvät eikä taaksesiirtyminen edelleenkään ole ongelma. Kakeja otin leikinomaisesti eri matkoilta palkaten ensimmäisestä noususta, kerran otin taas kaikki vaihdot ja nätisti toimi. Lopuksi vielä juostiin ympyrää näyttelyitä varten...ja siinä Gimma ei ollut yhtään pätevä..yritti kaahailla yms. Toivottavasti kehä on iso niin kaahailulla ei ole väliä. Toukkis myös harkkasi illalla. Ohjelmaan kuului seuraamista ja Tou-the-mään oli taitava omalla persoonallisella tyylillä. Ensi viikolla pitäisi tulla uusi pokkari, jolla pystyy ottamaan videota niin täytyy näyttää miten paljon Tou on edistynyt.

Tänään mentiin aamusta aksaamaan Niinan kanssa. Mittari näytti 26 astetta, mutta ilma oli tosi paksua heti aamusta lähtien. Aluksi otin vähän kontakteja ja rengasta. Renkaalla Gimma satunnaisesti yritti mennä sivusta ohi, mutta toistojen kautta ehkä hokaa, ettei se ole toivottua. Lopetettiin kun useampi suoritus peräkkäin onnistui. Sitten seuraavaksi samaa settiä kuin viimetreeneissä eli aita-aita-u-putki-aita-aita-u-putki. Gimma nautti rallattelusta ja vaikka yritin laittaa reilusti painoja putket eivät halunneet pysyä paikoillaan. Yhdellä tyylillä ohjaus pissi (en siis tiedä termiä), mutta oli kiva kuulla Niinalta että Gimma oikeasti katsoo mitä teen eikä vaan paahda tuhatta ja sataa suuntaan x. Sitten vielä kontakteja Niinan avustuksella, niihin Gimma tarvisee vielä tsiljoona toistoa. Lopuksi oli pakko ottaa pussia kun sen näin. Aluksi himmasi, mutta kun juoksin vierellä kiiiiiihdyttää, jes! Eli hieno pussisuoritus saatiin!

 

Loppuun vielä reissukuvia kun niitä ei ole ollut vielä...

 

Osa riippusilloista oli aika pitkiäkin, joten ne rupesi pompottamaan kävellessä

 

Riippusillalla

 

Poseerausta rannalla

 

Aivan ihania maisemia... *haluaa takaisin!*

 

Kelpo apulaiset, en edes kaatunut kertaakaan.

 

Linkoaa...miten voikaa olla tyhmä ilme!

 

Isäntä nuotiolla kera rekkujen

 

Ikävä tuli jo...