On vähän pitänyt kiirettä! Gimma kävi pari viikkoa sitten ortopedille näyttämässä jalkaansa. Jalka kuvattiin ja kuulemma on ihan ok. Jalan kuvaus onnistui hyvin, Gimmaa ei siis rauhoitettu ollenkaan vaan minä olin sen kanssa röntgenissä. Aikas hieno likka. Patin pitäisi vähitellen häipyä siitä eikä ortopedinkään mielestä palaa tulla poistamaan, koska sen siirtyminen esim. nivelpinnalle ei ole mahdollista. Odotushuoneessa eräs täti yllättyi kovasti kun kyseli Gimman rotua. Miten kuulemma voi olla belgi joka ei sinkoile ja yritä näpsiä.. Hyvä maine belggareilla.

Koska jalasta tuli hyvä diagnoosi niin uskallettiin ottaa Gimma mukaan reilun viikon kestävälle Lapin reissulle. Oli aivan mahtava reissu!! Eri mutkien kautta pohjoseen ja korkeimmillaan oltiin Saariselällä. Pari pienempää vaellusta tehtiin ja olen haltioissani. Matkalla oli niin riippusiltaa, koskea, jyrkänteitä (tosin minulla on korkeapaikankammo..) ja muuta kaunista. Haluaa uudestaan!! Kuvasaastetta luvassa myöhemmin kun nyt olen vasta katsonut kuvat läpi.. Pari kuvaa kuitenkin..

 

Katsokaa mitkä maisemat.

 

Extempore kokeilu seuraamista rannalta..ihan karseeta.. Paljon saa saikun jälkeen töitä nähdä, että tuota kehtaa jossain esittää..elämä on..

 

Näin myös Toukon kasvattajan ja Toukkiksen kaksi siskoa. Voi että miten siskot ovat samanlaisia ja niin erilaisia kuin Toukkis! Toukkis-Poukkis tuli hyvin juttuu sisaruksien ja äitinsä kanssa (yllättäen kun äipällä oli juoksut, joten jälleennäkeminen oli aika pikainen ). Touko kyllä oli niin oikea valinta meidän laumaan. Meidän oma järjenjättiläinen..

Eilen oli aksa ja se meni..hmmm..vauhdikkaasti. Useasti Gimma vaan räkytti minulle.. Tällä kertaa välistävetoa kolmella aidalla, joka onnistui yllättävän hyvin (tein sitä viimeksi kouluttajan avalla, joten Gimma oli hieeeeman erilainen.. ). Aika haipakkaa saa mennä jos aikoo pysyä koiran tahdissa! Lisäksi meille uutenä mentiin muuria ja pituutta. Pituudessa taisi olla kolme lautaa jonkinmoisten välien kera ja se meni ongelmitta. Muuria otettiin ensin medikorkeudella ja koska siinäkään ei ollut ongelmaa niin otettiin sitä maxi-korkeudella. Siinäkään ei ollut ongelmia, nyt pitää vaan ruveta alkaa harjoittemaan myös kääntymistä yms. Otin myös kontakteja ja ihme ja kumma..kuumakalle onnistui 99%:sti (kerran lähti kontaktilta ilman lupaa). Vähänkö hienoa, tosin se oli ehkä tuuria.. Rengasti mentiin myös, mutta se oli tosi vaarallisen olosta. Rengasta ollaan siis tehty kerran aijemmin, joten siihen pitäisi varmaan kehittää jokin hyppytekniikka?? Gimma iski useasti selkänsä renkaan yläosaan eikä se näyttänyt kovin kivalta..

Loppuviikoksi työkeikka Mikkeliin Farmari-näyttelyyn ja viikonloppuna onkin sitten Roturace.. Saas nähdä miten rapakuntoinen juoksee..

 

 

 

ps. Matka kuuluisuuteen on alkanut kun Gimma pääsee edustamaan kaunista olemustaan erääseen flyeriin ja nettisivuille.. Siitä lisää myöhemmin..