Viime päivityksestä onkin jo aikaa! Viime viikolla kerran kävin Jessican ja köörin kanssa tottistelemassa, muuten ollaan vaan kotona puuhailtu jotain olematonta (paikallamakuuta, esineiden ilmaisua, lenkillä ohittamista). Oikein hävettää... Tottis viimeviikolla oli katastrofaalista, Gimma ei muistanut mitään. Sen mielestä seuraa tarkoittaa sitä, että höyryveturina eteenpäin...viis siitä pysähdynkö minä vai en.. d075.gif Tähän pitäisi ottaa tehokuuri, jotta asia saataisiin ratkaistu. Jessican ohjeistuksella askel eteen + kaksi vasemmalle saatiin hyvä suoritus johon lopetettiin.

Tänään oltiin maastoilemassa. Katsoin ensin miten Tuuma ja Tulppu tekivät esineruutua. Niiden jälkeen Jessican ohjeiden mukaan Gimmalle. Kummallakin kerralla vietiin esine (hanska) yhdessä ruutuun. Vienti tapahtui puoliympyrän muotoisesti eli palattiin eri kohtaan mistä lähdettiin. Ekalla kerralla esine oli vaan noin seitsemässä, tokalla varmaan noin 15 metrissä (miten niin huono arvioimaan pituuksia...). Kummallakin kerralla Gimma juoksi suoraan esineen luo ja toi sen. Ainakin Jessican mukaan suoritus oli hyvä ekaksi kerraksi. Jee! a020.gif Uusinta otetaan mahdollisimman pian.

Sitten suunnattiin lenkille kera koko köörin. Vähän arvelutti lähteä tuon kanssa kimppalenkille, mutta yllätyin positiivisesti. Gimma ei oikeastaan yhtään ahdistellut Tulppua ja Myytäkin Gimma totteli oikein kiitettävästi. Vähän uimasession keskellä piti haukahtaa kun bortsut hakivat keppejä ja Gimma olisi halunnut varastaa niitä uimamaistereilta. Eli bortsut siis uivat, mutta kummatkin malinuaat olivat nysveröitä! a040.gif Gimma nautti menosta täysin siemauksin, kolme viikon hihnaputki on taas ohitse.

Kuva188.jpg