Olin käpyttelemässä Gimman kanssa tässä alueella kun eräs mies huikkasi tämän lauseen pihastaan heidän koiran räkyttäessä. Lause tuntui todella koomiselta tällä hetkellä, joten vastasin siihen "Kiitos, mutta tällä hetkellä tämä koira on kaikkea muuta kuin hyväkäytöksinen". Gimma siis kasaa tällä hetkellä energiaansa ja kun sitä ei pääse purkamaan kunnolla niin kaikkia "kivoja" sivuoireita alkaa näkymään. Mm. Gimma yrittää kommentoida vieraita koiria, jos sen päästää tarpeiden ajaksi vapaaksi (kun hihnassahan ei voi tehdä kakkoja) niin alkaa hullu rinksanveto. Eikä siinä mitään, mutta isännän kanssa Gimma kyseenalaistanyt luoksetulokäskyn kerran. Hihnassa kävelykin on aika tuskaa kun koiralla on kova kiire.. Tuollaiseen suoranaiseen *erseilyyn olen puuttunut (mm. toisten koirien kyttääminen, jopa murisemiseen), mutta joka asiaan en viite puuttua. Ei varmaan ole Gimmallakaan helppoa kun on tottunut liikkumaan ja nyt lenkit on todella minimaalisia. Onneksi nyt kuuma keli, joka hidastaa menoa!

Treenirintamalle ei kuulu mitään, toko jäi tauolle ja agi oli onneksi tältä viikkoa peruttu. Siksi onneksi, että jää vähemmän Gimman kanssa paitsi reeneistä. Vielä silti jää pari kertaa välistä. Touko jatkaa Gimman tuuraajana treeneissä.

Väinö on vielä tämän päivän meillä hoidossa ja pääsee sitten takaisin kotiin. Tosi hienosti käyttäytyvä miäs se on, MUTTA meille ei neljättä koiraa tule. Kaksi + pikkukoira olisi aika kiva määrä (tosin en ole vieläkään lämminnyt isännän dreeveri/maastonakki ajatukselle, tosin sitä ei ole tulossakaan piiiiitkään aikaan). Mutta siis meille saa tulla noin helppo ja kiva koira uusiksikin hoitoon.

Niin ja tänään ilmoitan Gimman näyttelyyn. Gimma pääsee esittäytymään Turun Elonäyttelyyn elokuun puolessa välissä, mitä siitäköhän tulee.......  Toivottavasti rahoille saadaan vastinetta..