Toukkis vietti eläinsairaassa torstaipäivän. Touko ultrattiin sekä otettiin virtsa- ja verinäytteet. Tulos oli lievästi sanottuna *ska.. Laitan lyhennelmän yhteevedosta: "Kävi ilmi, että Toukon virtsanjohtimet laskeutuvat väärään kohtaan. Lisäksi virtsarakko jatkuu pussimaisena eturauhasen sisälle. Tiputtelu johtuu ilmeisesti näistä epätavallisista rakenteista virtsateissä. Myös kadoksissa ollut kives löytyi oikealta puolelta vatsaontelosta." Että näin. Maantaina keskustellaan vielä lisää sisätautikirurgin kanssa, mutta ensimmäisten keskustelun jälkeen tultiin tulokseen että leikkausta ei kannata tehdä. Tulos on epävarma ja alusta arvio CT-kuvauksineen on toista tonnia. Kiveksiäkään ei tässä tapauksessa poisteta. Vielähän virtsan tiputtelu on todella pientä, mutta riskit sen lisääntymiseen on. Tämän hetken tila ei aiheuta mitään kipua Toukkiselle. Näillä näkymin jatketaan elämää kuin tähänkin asti ja seurataan tilannetta. Toivottavasti Toukkis nyt saa elää pitkään meidän kiusana. Eihän sitä ihan tällaista uutista odottanut.. No tällä hetkellä Toukkis voi hyvin niin en halua edes ajatella muuta!

Toukkis pääsi vielä illalla juoksemaan Ninjan kanssa ja vähän Toukkista välillä pelottikin (Ninjahan on aika pelottava..). Pientä leikin yritystäkin oli ilmassa, joten ihan kiva lenkki oli. Pääasia oli, että Toukkis pääsi näkemään vieraan koiran kanssa ulkoilemaan ja osasi käyttäytyä (pilke silmäkulmassa tietty.. ). Kiitos Minnalle pullasta ja kälätysseurasta...vielä en ole täysin aivopesty pk-jäljelle, koska sen viestinhän opettaminen on niiiiin yksinkertaista (huono vitsi..)..

Kattokaa ny, tämmöseks ne mun masun ajeli!

 

No kerrotaan sitten jotain kivojakin uutia. Maanantaina aksassa Gimma meni oli tosi kivasti. Ensin harkattiin ensimmäistä kertaa keppejä kaarilla. Aluksi yritettiin hihnassa (Emmi piti hihnasta kiinni), mutta siitä luovuttiin koska se nosti liikaa. Ensin namialusta oli puolessa välissä ja lopussa. Mutta viimeisissä suorituksissa se oli ainoastaan lopussa. Hidas se on kuin mikä, mutta rynnimällä suoritukset oli aika karmeita (meni kaarista läpi, hyppy oli jne.). Emmin mukaan ei kannata huolestua, vaan alussa on hyvä kun vauhti on hidas koska sitä saa varmasti lisää. Toisena treeninä oli aita, putki ja aita. Putki oli aika "pimeessä kulmassa", joten siihen ei ollut suoraa reittiä. Eka ohjaus oli liian ohjaava (varmistelin liikaa), mutta seuraavat olivat kuulemma parempia. Sitten tehtiin sama sarja, mutta lähetettiinkin ensimmäiseltä esteeltä toisesta suunnasta ja tehtiin valssi josta putkeen. Se onnistui sekä minulta, että koiralta! Sain jopa kehuja ohjauksesta, joka on suoranainen ilon aihe. Olen meinaan oikeasti todella huono hallitsemaan kehoani.

Tiistaina käytiin AD-kokeessa. Turhaa sitä jännitin, Gimma jaksoi juosta aivan kepeästi koko matkan. Ensimmäisessä mutkassa ajoin koiran jalan yli, mutta onneksi mitään ei sattunut. Sen jälkeen koira juoksikin paremmin pyörän vieressä..oli meinaan aika hinku mennä kun toinen meni edessa.. Tauot tuntui tosi pitkältä, ei me oltu noin pitkiä edes pidetty. Viimeisellä tauolla vielä tsekattiin tassut. Suorastaan helppo koe, Gimma jaksoi juosta hyvin eikä sillä ollut mitään ongelmia hengata vieraiden koirien kanssa tauoilla yms. Tottisosuus oli erittäin kevyt, seuraaminen hihnassa käännöksineen. Nyt on taas yksi turha titteli saavutettu.

Keskiviikko tokossa ei ollut mitään erikoista. Paikallamakuussa nousi istumaan, mutta palautui kun karjasin takaisin maahan. Menin ensimmäistä kertaa piiloon kyykkyyn ojaan, joten pikku-apinan kaulan venyi ja venyi, jonka jälkeen oli pakko nousta nähdäkseen minut. Hyppy meni hyvin ja eri kulmista koira osasi palata. Luoksarin pysäytys kerran kierron kautta, joka oli ihan hyvä. Liikkeestä maahanmeno oli hidas, mutta pysähtyminen oli hyvä (tiedossa, ei vaan ole energiaa tehdä asialla mitään.. *huoh*).

 

Perjaintaina saatiin uusi auto. Nyt mahtuu koiratkin kunnolla mukaan. Häkit vielä puuttuu.

 

Lauantai päivä meni luonnetestin buffassa, mutta Gimma ja Toukkis näyttivät nauttivan autossa nukkumisesta. Lopuksi Eikka-Toukkis pääsi morjestamaan tuomareita ja henkilökuntaa. Eikka oli aika hieno Eikka. Tuli siinä pieni idea sivussa viedä Gimma ja Toukkiskin testattavaksi...mutta saa nähdä kuinka pitkälle idea kantaa..