Tänään käytiin Rotikoiden erkkarissa, joka oli Tuomarinkartanossa. Olin jo pitkään suunnitellut sinne meneväni, koska siellä oli Ilo-Willan piste jossa saisin brodeerattua treeniliivini. Gimma tuli mukaan autoilemaan. Vietyäni liivin huomasin, että sinne kojuille saa ottaa huntin mukaan niin hain Gimman autosta odottelemaan näyttelyalueelle brodeerauksen valmistumista. Nätisti likka odotteli, kerran piti jollekin haukahtaa, mutta hiljeni samantien käskystä. Silveriltä käytiin ostamassa dammy (350g) jussia varten Gimmalle ja Toukalle. Jos vaikka sen voimalla saisin Gimman uimaan. Jos ei niin menen itse heiluttamaan dammya veteen niin jos se ei silläkään tavalla tule sitä uimalla hakemaan niin Gimma on toivoton tapaus.. a080.gif Näyttelyssä Gimma pääsi parin lapsen silitettäväksi, hieman tytsyä ujostutti ja hepulia meinasi pukata. Hienosti kuitenkin meni.

Silveri tunnisti Gimman, kuulemma näyttää äipältään, mutta muut.... Siis tosi moni oli ihmeissään, että "Minkä rotuinen se on??". No okei, en oleta että kaikkien pitäisi rotu tunnistaa, mutta kun kerron rodun niin seuraava kysymys on "Ai onko se mali??? n020.gif ". Mun mielestä Gimma näyttää ihan selkeesti käyttömalilta. Tosin sitten tuli ilmi, että aika monen mieltää malin lyhytjalkaiseksi, pienikorvaiseksi ja makkaravartaloiseksi niin Gimma ei siihen kategoriaan mene (onneksi.. g025.gif ).

Näyttelyn jälkeen käveltiin kauemmalle kaupalle ja Gimma sai odottaa yksin ulkona ostostenteon ajan. Muutaman kerran kiekasi ja meinasi lähteä perään, taisi veetuttaa kun jäi yksin sinne. No kiltti äiti osti jäätelön, joka syötiin yhdessä. e030.gif

 

Pari poseerausta, tyytyväinen brodeeratun liivin omistaja ja tyytyväinen dammyn haltia. e025.gif

 

IMG_3020.JPG

 

IMG_3002.JPG