Tässä alkaa pikkuhiljaa näitä letkautuksia kerääntymään otsikoiksi.. Tämänkertainen letkautus oli kyllä niin mieleenpainuva, että toista yhtä hyvää saa hakea.. Oltiin siis Gimman kanssa lenkillä, tavoitteena päästä uiskentelemaan. Ensin mentiin Taimon rannan lähettyville, jossa on ollut sellainen rannasta erottuva osa. Tässä vaiheessa meidän perässä hinautui täysillä nelivetoa hihnassa kiljuen vetävä noin puolenvuoden ikäinen tolleripentu kera omistajansa. No nyt siinä oli pikkulapsia niin tehtiin uukkari. Mentiin veneenlaskupaikalle. Yritin Gimmaa usuttaa veteen (en viittinyt heittää keppiä jalan takia) ja siinä Gee sitten seisoi vedessä ihmetellen, että koskas se keppi lentää samalla minua komentaen. Sitten hetken päästä tämä tolleri tulee omistajansa kanssa: " Tämän pitää päästä kastautumaan" ja koira huutaa kuin hyeena. Sen verta epämielyttävältä kiljukallelta koira näytti että minä käskin Gimman vedestä ja jatkettiin matkaa. Kylpylän veneen lähistöltä löytyikin sitten hyvä paikka, johon levitin pyyhkeen arskanottoa varten, laitoin Gimmalle vesikupin yms. Sitten vaan uimaan. Uitiin yhdessä vedessä, joka oli aika hyvä idea, koska keppien heittely saa liikaa rempovia liikkeitä aikaiseksi. Eiköhän kun päästiin rantaveteen niin tämä sankari ilmestyy taas sen koiransa kanssa. "Pitää päästä koira kastamaan!" ja tunkee koiransa kanssa meidän lähelle. Totesin omistajalle jotain tyyliin, että jos ette nyt seuraisi meitä enää. Nainen toteaa siihen, että "Eikö sulla ole koira hallinnassa?". Sitten tolleri vetäseen päänsä läpi pannasta tulee kiljumaan Gimman eteen. Otin Gimman niskanahasta kiinni ja jäimme odottamaan siihen, että nainen kalastelee koiraansa. Onneksi olimme vedessä niin koira ei tullut iholle rääkymään. Siinä vaiheessa olin vähän ihmeissäni. En tiedä johtuiko siitä, että en halunnut sitä kiljukallea Gimman luo vai mitä, koska Gimmahan oli vielä tosi nätisti. Siihen nainen tuhahtaa jostain kahdesta uimapaikasta ja lähtee pois. Sen jälkeen sitä ei näkynytkään, luojan kiitos.

Eikä sillä, että tminulla joku super-hallinta olisi, olisin täysin ymmärtänyt tuon kommentin jos joku toteaisi sen kun Gimma ottaisi lähdön jäniksen kanssa, mutta tässä tilanteessa... Ei mene ihan läpi...tai no niin, jos hänelle hallinta on koiran juoksemista kiinni niin sitten olen samaa meiltä, koska meille hallinta ei ole tuollaista (onnea vaan hänellekin, jos ranta olisi ollut pidempi olisi juoksu-urakkakin ollut aika paljon isompi).

Illalla käytiin vielä käpöttelemässä keskustassa. Voi että miten Naantalin keskusta on kaunis! En edes muista koska olisin viimeksi siellä ollut illalla kävelemässä. Paljon ihmisiä, lämmin ilma, hyvin hoidettu ympäristö, musiikkia.. Ja lisäksi yksi laatuihminen joka tunnisti Gimman maliksi! ..Ja yksi totesi Gimman olevan todella suoraselkäinen sakemanni..

Jalan kuulumiset: jalka ei minun mielestäni näytä ihan ok:lta. Siinä on vieläkin se patti, joka näyttää hyvin luonnottomalta. Kaiken kukkuraksi se on kova, että ei ainakaan vaikuta nestepatilta. Odotan nyt kiltisti lääkärin ohjeiden mukaan ensi viikkoon. Se vaan kun ollaan lähdössä ensi perjantaina Lapinturneelle reiluksi viikoksi.. Toivottavasti siinä jalassa ei nyt olisi mitään pahempaa.. Hoitoonhan apina sitten jää jos siltä näyttää. Se ei vaan olisi kovin kivaa, koska ei tuo kauan mielyttävä ole energiapatoutumiensa kanssa..