Viikonloppuna käytiin ulkona isännän ja Miran kanssa. Miraa selkeästi jurppii Gimman leikkiyritykset eikä täten kunnon leikkejä saatu aikaiseksi. Lyhyesti: Gimma yrittää leikittää Miraa, Mira juoksee ja kun Gimma ei ymmärrä lopettaa niin eihän siitä mitään tule.. Katsotaan rupeeko Gimmaa jossain vaiheessa ärsyttämään Miran mustasukkaisuuspörinät vai ei.

Ollaan reenailtu maahanmenoja ja istumisia sekä siihen yhdistettynä paikallaoloa (menen seinän taakse piiloon sekunneiksi). Kaukoja, istu-maahan (olen noin puolen metrin päässä). Lisäksi ollaan vähän otettu seuraamista (askel-pari-palkka -systeemillä). Ihan ok menee, seuraaminen on eniten hakusessa ja jotenkin koen sen opettamisen kovin vaikeaksi. Ehkä se siitä lähtee suttaantumaan..ehkä..

Ulkona huomaa, että Gimma on aloittanut kyttäyksen.. Jos se olisi ihminen niin se rekisteröityisi jollekin kyttäyskanavalle ja jakelisi siellä tietojaan. Lisäksi jos joku hänen suurulleen viitsii alkaa räkyttämään niin vastalause on annettava..tästä ollaan, yllätys yllätys hieman eri mieltä.. Ei se mitään jos toiseen koiraan on matkaa ja vaikka se haukkuisikin, mutta jos ne vieressä räyhää niin tuo natsi ei sitä kestä. Onkohan tämäkin taas jotain vaihetta, belgin kanssa pentueläminen tuntuu olevan yhtä "vaihetta"..

Tänään käytiin pitkästä aikaa ulkona Niinan ja Paavon kanssa. Oli tosi ihanaa huomata, että Paavo ei alistu Gimman käskytykseen vaan Gimma sai myös kyytiä. Nyt on väsynyt pikku-belgi kotona.

 

Kuvia tämän päivän lenkiltä:

Valmiina kaahaamaan!

 

Mun tikku katosi, tänne se meni.