Sovittiin Jessican kanssa treffit kentälle ja hyvin sinne löysinkin navin avulla. Jessicaa ootellessa otettiin muutama seuraamispätkä ja laitoin Gimman sen jälkeen autoon. No pian Jessica saapuikin ja sitten Gimma pääsi uudestaan hommiin. Muutama seuraamispätkä tehtiin taas ja saatiin hyviä vinkkeja treenien monipuolisuuteen. Esim. seuraamista ei kannata aina lopettaa perusasentoon. Tämän jälkeen Gimma pääsi taas autoon odottamaan. Ja muut pääsivät areenalle. Tämän aikana Gimma sikaili autossa oikein kunnolla eli hyppi takaluukusta pois vaikkei siihen ole todellakaan lupaa!! Ja vaikka älykääpiö sai joka kerta lennokkaan lähdön takaisin luukkuun niin silti sieltä piti tunkea pois. Gimma päästi oikein äänitehosteita kun muut pääsivät leikkimään ja hän joutui olemaan autossa. Kolmannella kiekalla samaa ja lopuksi leikkiä.. No kerran Gimma lähti patukan kera ("Jee mä voitin tän" -meiningillä), mutta kun neiti vihjeiden kera toi sen luokseni niin leikki jatkui. Saatiin tosi vinkkejä taas. Tuli selkeästi helpotuksen olo, ehkä mä en ole täysin *aska vaikkei se patukkaa haluakaan mulle palauttaa. Niinkuin Jessica totesi, se täytyy sille opettaa. Ihanaa kun joku jaksaa olla noin positiiivinen.

Oma itsetunto kohosi taas näiden treenien jälkeen. Naksulla saan Gimman paljon paremmin seuraamaan kuin suoraan imuttaen. No meidän toisessa ryhmässä ei naksua käytetä niin kait jatkan siellä imutusta.. Olen niin superpositiivisesti yllättynyt Gimman keskittymiskyvystä ja kontaktista. Viereisellä SPL:n kentällä oli suojelutreenit ja siellä paukutti koko ajan joku koira. Tämä silti ei häirinnyt älyttömästi (vähän Gimma saattoi jossain välissä vilkuilla, mutta ei muuten). Lisäksi tämä oli meidän eka kerta koulutuskentällä. Mulla on mielettömän hieno likka! Eli vielä ei ole nahkarukkaset tilauksessa..emännän nahasta siis..

Treenien jälkeen käytiin vielä lenkillä Jessican, Tuuman ja Tulen kanssa. Tuli ja Gimma on kyllä semmonen leikkipari, että niitä on ilo katsella. Tuuman mielestä Gimma oli niin hemaseva likka, ettei meinannut näpit pysyä välillä erossa.